“I Ammehjælpen tilbyder jeg professionel ammehjælp og vejledning i dine omgivelser, så du kan føle dig tryg“

Alle mødre fortjener den rette hjælp til amning

Få ammehjælp af en professionel ammekonsulent

Ammehjælpen opstod som en idé i sommeren 2014 og er i dag en virksomhed, som yder råd, vejledning og assistance i relation til amning.

Ammehjælpens værdigrundlag bygger på en vision om at engagere sig. Engagere sig nærværende i de enkelte forældres udfordringer, behov og ønsker for at yde en fortrolig og kvalitativ assistance i forbindelse med amningen. Ammehjælpen guider nybagte familier til at finde ro og få en god struktur omkring amningen (eller flasken for den sags skyld), og dermed også i forhold til spædbarnets velbefindende. Book tid til ammehjælp her.

Om Ammehjælpen

Ammehjælpen ejes og drives af Bente Juul-Lassen, der er uddannet IBCLC-ammekonsulent samt social- og sundhedsassistent. Bente har gennem ansættelser på fødeafdelingerne ved henholdsvis Sønderborg Sygehus og Aarhus Universitetshospital (AUH i Skejby) en mangeårig erfaring i arbejdet med fødende og ammende. Hun er sideløbende med sine aktiviteter i Ammehjælpen fortsat ansat på AUH.

Bente er tillige under uddannelse som tungebåndsvejleder. Med hendes baggrund og erfaring er hun specialist i kompetent ammehjælp, og deler ud af sin viden på sin blog, du finder lige her.

Jeg elsker at være ammekonsulent og trækker i min rådgivning om amning af nyfødte børn, og det videre ammeforløb, på al min mangeårige erfaring og mine opnåede kompetencer. Der er dog sjældent to ens forløb, hvorfor det også drejer sig om at tilpasse rådgivningen til netop den enkelte klients behov og ønsker. Samtidig understreger jeg altid overfor forældrepar, at amning hverken er et soloprojekt for mor eller blot en teknik, der skal tillæres. Tværtimod er amning og ammeforløb oftest forskellige fra forældrepar til forældrepar respektive fra barn til barn, og amningen bør derfor ses som et forældreprojekt, der påbegyndes længe før, at barnet er født.

Jeg tilbyder ammehjælp i klientens omgivelser. På den måde vil det kommende eller nye forældrepar føle tryghed og få den nødvendige støtte og vejledning i amning, forskellige ammestillinger, ammeteknikker, sutteteknikker etc. Det er alt sammen noget, der er så utrolig essentielt for et succesfuldt ammeforløb. Det er ligeledes en væsentlig faktor for, at den første tid sammen med det nyfødte barn kan emme af ro, tryghed og glæde ved den lille nye og det at være blevet forældre.

Derudover er det min oplevelse, at mange nybagte mødre eller forældre drukner i spørgsmål eller ikke har energi til at finde hjælp ved at besøge diverse internetsider, anvende apps eller sågar konsultere jordemoder eller egen læge. Og det er netop i sådanne tilfælde, at Ammehjælpen nemt kan inddrages og hurtigt medvirke til anvisninger af, hvad der skal til for at få gang i amningen og løsningen af udfordringerne”, slutter Bente.

Amning starter før dit barn bliver født – læs om hvordan du forbereder dig på din amning her!

ammeforberedelse starter før dit barn er født
For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere cookies.

Klik her for at ændre dit samtykke